RallyX Nordic rallicross-sarjan Oulun osakilpailun ajettiin 5.-6.6. OuluZonen radalla. Supercar-luokassa lauantain alkuerissä Niclas Grönholm päihitti kahdella pisteellä kolminkertaisen rallicrossin Maailmanmestarin Ruotsin Johan Kristofferssonin. SM-sarjan kärkikuski Jere Kalliokoski oli alkuerien kolmanneksi nopein. Semifinaaleissa Grönholm ja Kristoffersson ottivat ykköstilat. Finaalissa Grönholm otti startissa johtopaikan, mutta joutui rengasrikon vuoksi keskeyttämään. Kristoffersson ajoi voittoon ennen Juha Rytköstä ja Ruotsin Sondre Evjeniä. Rengasrikon kärsinyt Kalliokoski oli viides.

Sunnuntaina Grönholm sai käännettyä edellispäivän epäonnen ja helsinkiläinen päihitti täydellisellä suorituksella Kristofferssonin. Juha Rytkönen oli tällä kertaa kolmas ja Kalliokoski otti viikonlopun toisen viitostilan.

Tommi Hallman piikkipaikalla Supercar Lites-luokassa. Taustalla tiimikaveri Jonne Ollikainen.

Supercar Lite-luokan alkueriä hallitsi sarjajohtaja Tommi Hallman. Aivan täysillä pisteillä kuopiolainen ei kuitenkaan selvinnyt. Molempien päivien semifinaaleista ja finaaleista Hallman saalisti voitot ja käytännössä varmisti jo mestaruuden vaikka yksi kisaviikonloppu on vielä ajamatta. Kuopiolaisen tiimikaveri Jonne Ollikainen pystyi ensimmäisessä nelivetokilpailussaan myös loistavaan vauhtiin. Liminkalainen voitti myös omat semifinaalistarttinsa. Lauantaina finaalissa Ollikainen ajoi kolmanneksi ja sunnuntaina vielä sijan paremmin toiseksi.

Tiger johdossa, Venäläinen perässä.

2WD-luokassa aiemmin voittamaton Ruotsin Simon Tiger joutui tiukoille varsinkin Tuomas Venäläisen kanssa. Datsun Finn:iä ohjastava Venäläinen pystyi sunnuntaina päihittämään Bemaria ohjastava Tigerin alkuerästartissa. Sunnuntain finaalissa kuskit törmäsivät toisiinsa pari kertaa ja molemmat hylättiin kisasta. Voittajaksi kirjattiin Ruotsin Marcus Norman Mazda RX8:n ohjaimissa.

Tomi Rakkolainen.

Crosskart Junior-luokassa voittoihin ajoivat Elias Kalliokoski ja Alex Gustafsson. Crosskarteissa juhlivat Jimmie Österberg ja Tomi Rakkolainen.

Tulokset
Sarjan Youtube-kanava