Botniaringillä vauhtiin pääsevät niin V8 Thunder, V1600, The Gran Turismo, BMW Xtreme ja Cup-muotoisena ajettava Formula Open Finland. Lisäluokkana Botniaracessa nähdään myös Porsche Sprint Challenge NEZ.

Viikonlopulle on ilmoittautunut 62 kuljettajaa tiimeineen ja taistelu SM-pisteistä on kova, kun kolmas osakilpailu tulee jo antamaan osviittaa mahdollisista sarjamenestyjistä – erot luokissa voivat siis jo kasvaa sen suuruisiksi, että ainakin jo nyt isoilla piste-eroilla ajetaan sekä BMW Xtreme Racessa että V1600 -luokissa. Tuleva viikonloppu tulee siis joko antamaan toivoa mitalikamppailuihin – tai murskaamaan unelmia ja viemään mitaleita saavuttamattomiin. Myös Suomen vaihteleva sää tuo oman lisänsä viikonloppuun, sillä nytkin radan ympäristöön Jurvaan on luvattu kaikkea mahdollista säätä auringon ja ukkosen välistä. Se, mikä näistä osuu kohdalle, selviää vasta viikonloppuna Botniaringillä.

Botniarace -kilpailuviikonloppu on myös vuoden ensimmäinen Rata SM:n kilpailu, jonne yleisöllä on mahdollisuus tulla paikan päälle. Viikonlopun kilpailun järjestää Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat EPUA. Pääsyliput portilta 10€ / päivä tai 15€ / la-su.

Noudatathan viikonlopun aikana turvallisuussuosituksia: suosittelemme käyttämään kasvomaskia, pitämään turvavälejä sekä huolehtimaan hyvästä hygieniasta. ETHÄN SAAVU TAPAHTUMAAN SAIRAANA TAI EDES PIENILLÄ KORONAVIRUSINFEKTIOON VIITTAAVILLA OIREILLA. Turvallinen tapahtuma tehdään yhdessä.

Viikonlopun aikataulu

Teksti: Nita Ahola / AKK
Kuva: Pertti Kangasniemi / AKK