Koronatilanteen vuoksi kertaalleen siirretty Kemoran Rata-SM osakilpailu ajetaan heinäkuun toisena viikonloppuna. V8 Thunder-luokassa on odotettavissa jälleen kovaa vääntöä SM-pisteistä.

Sarjan ensimmäisenä kisaviikonloppuna tuplavoittoon kaahannut hallitseva mestari Toni Lähteenmäki ei takuulla tule pääsemään helpolla mm. Sami Talvitien ja Jonne Rautjärven puristuksessa. Alastarolainen 27-vuotias Talvitie on aiemmin ajanut Kemorassa ykköstiloja V1600-luokan autolla ja nyt tavoittelee podium-paikkaa reilusti tehokkaammalla V8 Thunder-luokan autolla.

Kemorasta jäi testien perusteella hyvä tuntuma myös Rautjärvelle. – Realistinen tavoite on voitto. Viime kisassa vauhti oli kylmiltään jo hyvää, vaikka tiimi ei ollut kerennyt valmistautua läheskään yhtä hyvin, kuin Kemoran osakilpailuun, Rautjärvi tiedottaa. Kemora on sopiva rata myös Rautjärvelle. Hän kertoi kevään testeissä tykkäävänsä radasta, etenkin tekniset osuudet olivat vahvuuksia ja niitä oli myös talvella hiottu.

Kemoran rata on hyvinkin tuttu luokan ainoalle naiskuskille Milla Mäkelälle, joten myös häneltä voidaan odottaa taistelua kärkitiloista. – Ahveniston kisan jälkeen iskarit on käytetty huollossa ja auton ajettavuus on vihdoinkin taas yhtä upea kuin se oli vuosi sitten parhaimmillaan. Hymy on korvissa testien jälkeen. Kemora on yksi suosikkiradoistani, joten pysykää kuulolla! Viikonloppuun lähdetään sarjan neljänneltä sijalta ja meillä on hyvä tunne tästä, Milla Mäkelä hekuttaa.

V8 Thunder-luokka ajaa aika-ajot lauantaina n. klo 10.45 ja Race 1:sen klo 13.45. Race 2 on vuorossa sunnuntaina klo 13.15. V8 Thunder-luokan lisäksi vauhdissa ovat Formula Open Finland, Gran Turismo, BMW Extreme ja V1600

Tämä kilpailu ajetaan vielä ilman yleisöä.

V8 Thunder-luokan sarjapisteet 1/5 ennen Kemoran osakilpailua:

Toni Lähteenmäki 50 pts.
Sami Talvitie 40 pts.
Jonne Rautjärvi 32 pts.
Milla Mäkelä 24 pts.
Jarkko Tähtinen 20 pts.

Kuva: Mäkelä Racing