OuluZonen kovatasoinen Snowcross-kilpailu jatkui sunnuntaina 21.2. Pro-luokassa avauspäivänä kakkostilalle jätetty Joonas Keskiaho pääsi entistä parempaan vauhtiin. Rovaniemeläinen voitti molemmat alkuerälähtönsä, mutta samaan pystyi myös lauantaina voittoon ajanut Ruotsin Gustav Sahlsten. Finaalista odotettiinkin tiukkaa Ruotsi-Suomi-maaottelua. Keskiaho sai loistava startin ja selvisi ulos avausmutkasta kärjessä. Sahlsten pysyi hyvin vauhdissa mukana, mutta ei kuitenkaan päässyt missään vaiheessa yrittämään ohitusta. Kouvolalainen Pieti Puhakka nousi haastamaan ruotsalaista ja nousikin finaalin puolessa välissä hetkeksi ohitse. Keskiaho ajoi omassa rauhassa ja pääsi tässä vaiheessa muilta karkuun. Hän oli ruutulipulla peräti 21 sekuntia ennen lopussa toiseksi noussutta Puhakkaa. Sahlsten jätettiin nyt kolmanneksi. Oulun Joonas Laakkonen ajoi tasaisen kilpailun ja pysyi pitkään viidentenä. Viimeisellä kierroksella hän nousi neljänneksi. 

– Kyllä tätä on odotettukin, että päästään kisaamaan. Lauantaina tuntui olevan vielä vähän perhosia vatsassa ja ajaminen oli jotenkin jäykkää. Tänään pystyin jo menemään selvästi rennommin ja se näkyi vauhdissa. Alkutalvesta on pystytty hyvin treenaamaan. Tänään pääsin finaalissa heti startissa kärkeen ja sitten ei ollut vaikeuksia pitää johtoa. Kierroksella ohitettavien lumipöly haittasi välillä pahasti näkyväisyyttä. Hienot puitteet täällä OuluZonessa ja rata oli hyvä, suosikkina snowcrossin SM-sarjaan starttaava Keskiaho kertoi.

Keski-Suomen moottorikerhon Pasi Kurkela vei tiukan taistelun jälkeen nimiinsä Pro Lite-luokan. Lähdössä epäonnistunut edellispäivän voittaja Aki Pesonen taipui ainoastaan sekunnilla. Sport-luokassa Oulun Tero Tornberg vei voiton ennen velipoikaa Pasia. Lauantaina selvän voiton napannut Ylivieskan Kasperi Hämäläinen jäi kolmanneksi. Micro-luokassa Oulun Emil Isokääntä oli nopein. Naisten sarjassa Pyhäjoen Taru Kylmälä jäi sekunnin erolla Ruotsin Hilda Öhmanin taakse.

Junior 11-14 luokan finaalissa voitto matkasi Viroon Erki Rosille. Emil Herten oli toinen ennen Onni Niskalaa. Junior 14-16 luokkaa puolestaan hallitsi Ruotsin Oscar Nikula ennen Eetu Karia ja Riku Lauhaluomaa. Veteraaneissa Niko Korsumäki jatkoi ylivoimaista menoa.

Tulokset Mylaps-palvelussa