Oulussa, Raksilassa, tällä kertaa jääpallostadionilla, järjestetään jo kuudetta kertaa Moottorikelkkatapahtuma Extreme Stadium Race. Kisapäivät ovat perjantai 26.3. ja lauantai 27.3.

Kisa ajetaan koronarajoituksista johtuen tällä kertaa ilman yleisöä. Kisat kuitenkin kuvataan ja striimataan Solidsportin kanavalle https://solidsport.com/snowcrossoulu. Streamin katselun viikonloppupassi maksaa 11,80€.

Suora linkki striimiin löytyy myös nettisivuilta www.snowcrossoulu.com, josta löytyy myös aikataulut, lähtöluettelot ja kuski/tiimiesittelyt.

Kansainvälinen Bothnia Cup koostuu kahden päivän aikana ajettavista kolmesta erillisestä osakilpailusta. Perjantai-iltana ajetaan Stadion Snowcrossin SM-kilpailu, joka on samalla Bothnia Cupin ensimmäinen osakilpailu; BC Race 1. Toinen osakilpailu, BC Race 2; Loukko.com -Dominator ja kolmas, BC Race 3; Super Snocross ajetaan lauantaina iltapäivällä ja illalla. Molempina päivinä ajetaan välilähtöinä myös kansallisten luokkien omat Stadioncross-kilpailut. Perjantaina päivällä ajavat kaikki Junior-luokat ja Veteraanit. Lauantaina päivällä ajavat Naiset-, Sport- ja Pro Lite -luokat omat kilpailunsa.

Mitäs eroa onkaan Stadion Snowcrossilla ja perinteisellä snowcrossilla?

  1. Erien pituudet. Erät ovat huomattavasti lyhyempiä Stadioncrossissa ja siksi jännittävämpiä. Kuljettajat pystyvät ajamaan koko erän 100% vauhdilla. Startteja tulee kisassa paljon.
  2. Radan pituus. Rata on Stadioncrossissa lyhyt ja stadionilla katsojan kokonaan nähtävissä niin paikan päällä (nyt ei onnistu) kuin myös livestreamissa.
  3. Hyppyrit. Ne ovat Stadioncrossissa isommat ja niistä lennetään korkeammalle ja pidemmälle.

www.snowcrossoulu.com

https://solidsport.com/snowcrossoulu